Berging & Duiken

Lima Delta B.V. staat 24/7 klaar om uw vaartuig weer te laten drijven!
Ons werkgebied is geheel Nederland.

Wij bergen alle typen schepen: speedboot, zeiljacht, aak, tjalk, woonboot, woonark, woonaak, motorkruiser, motorboot, zeilboot en platbodem. Ook zijn wij onder andere gespecialiseerd in het bergen van schepen op moeilijk bereikbare plekken.


Wij hebben veel bergingsmateriaal direct beschikbaar, waardonder; hijsmateriaal, duikers, onderwaterhefzakken, bergingspompen en oliebooms. Dit om uw vaartuig snel en vakkundig te kunnen bergen! Ook inzetbaar voor andere verloren/gezonken objecten,

Indien u een watersport/boot verzekering heeft kunnen wij om de berging te bespoedigen de volledige afhandeling met uw tussenpersoon/verzekeraar kosteloos op ons nemen.

Wacht niet te lang met actie ondernemen als uw schip gezonken is. Uw boot kan dieper wegzakken in de bodem. Ook kan er zand/modder in het schip komen door stroming/golfslag. Dit kan de berging bemoeilijken (het schip wordt zwaarder) waardoor de kosten hoger zullen uitvallen. Hiermee wordt ook eventuele verdere schade aan de motor voorkomen.


Sleep & Hulpverlening

Problemen op het water? Uw vaartuig aan de grond? Motorproblemen? Geen nood, wij helpen u waarnodig en slepen u in overleg naar een veilige haven!

  • Meer informatie
Pechhulp op het water

Pech op het water kan uw dagje ontspanning verpesten. Geen probleem, wij bieden ervaren monteurs die vaak op locatie de problemen kunnen verhelpen! Snel en vakkundig.

  • Meer informatie
Berging & Duiken

Uw vaartuig gezonken? Wij halen uw schip met behulp van het juiste materiaal weer snel en vakkundig boven water. Wacht niet te lang met het laten bergen van uw boot! 

  • Meer informatie
Offshore services

Wij staan 24/7 klaar om de offshore industrie van dienst te zijn. Van crew changes tot en met pakket vervoer over land & water wij regelen het. Snel en betrouwbaar!

  • Meer informatie
Workboat charters

Snel een RIB huren? Wij verhuren werkboten en RIBS van 3 tot 20 meter. Levering op locatie binnen 12 uur mogelijk! Met schipper of als bareboat alles is mogelijk.

  • Meer informatie