Heeft u een lijn in de schroef?

Als u een lijn of touw in de schroef van uw boot heeft kunnen wij u helpen. Wij hebben meerdere reddingsboten paraat, deze reddingboten zijn voorzien van duikmateriaal om de touw lijn of visnet snel te verwijderen. Ligt u bijvoorbeeld op het IJsselmeer met een tros in de schroef en staat er teveel golfslag om op open water te duiken? Geen nood wij slepen uw boot naar de dichtsbijzijnde haven of vluchthaven. 

 

Veel voorkomende problemen op het IJsselmeer:

Lijn in de schroef

Visfuik in de schroef

Schroef verloren

Roer verloren 

Vislijn in de schroef

Net in de schroef

Zwaard verloren

Fokkeschoot in de schroef


Bel hulpdienst IJsselmeer en u krijgt snel hulp van onze reddingsboten! 

Alarmcentrale IJsselmeergebied 06 52 43 29 05

 


Sleep & Hulpverlening

Problemen op het water? Uw vaartuig aan de grond? Motorproblemen? Geen nood, wij helpen u waarnodig en slepen u in overleg naar een veilige haven!

  • Meer informatie
Pechhulp op het water

Pech op het water kan uw dagje ontspanning verpesten. Geen probleem, wij bieden ervaren monteurs die vaak op locatie de problemen kunnen verhelpen! Snel en vakkundig.

  • Meer informatie
Berging & Duiken

Uw vaartuig gezonken? Wij halen uw schip met behulp van het juiste materiaal weer snel en vakkundig boven water. Wacht niet te lang met het laten bergen van uw boot! 

  • Meer informatie
Offshore services

Wij staan 24/7 klaar om de offshore industrie van dienst te zijn. Van crew changes tot en met pakket vervoer over land & water wij regelen het. Snel en betrouwbaar!

  • Meer informatie
Workboat charters

Snel een RIB huren? Wij verhuren werkboten en RIBS van 3 tot 20 meter. Levering op locatie binnen 12 uur mogelijk! Met schipper of als bareboat alles is mogelijk.

  • Meer informatie