Motorkruiser slepen op het IJsselmeer

Heeft uw schip motorstoring? Bent u als watersporter met uw motorkruiser in de problemen gekomen? Heeft uw schip een warmloper, accu problemen, verstopte filters? Sleep nodig? Aarzel niet en bel 0652432905! Wij zijn altijd paraat om uw de helpende hand te bieden. Ons werkgebied strekt over het gehele Markermeer, Randmeren en IJsselmeer. Onze reddingboten kunnen vaak in zeer korte tijd bij u aanwezig zijn om u en uw vaartuig hulp te bieden!

Wij streven naar een goede samenwerking met de volgende diensten: Rijkswaterstaat Meldpost IJsselmeer Nederlandse Kustwacht Alarmcentrale Reddingsdienst.com KNRM Waterpolitie Vaarzeker ANWB Verzekeraars Wegenwacht Waterwacht Botenhulp Brandweer Havendienst


Sleep & Hulpverlening

Problemen op het water? Uw vaartuig aan de grond? Motorproblemen? Geen nood, wij helpen u waarnodig en slepen u in overleg naar een veilige haven!

  • Meer informatie
Pechhulp op het water

Pech op het water kan uw dagje ontspanning verpesten. Geen probleem, wij bieden ervaren monteurs die vaak op locatie de problemen kunnen verhelpen! Snel en vakkundig.

  • Meer informatie
Berging & Duiken

Uw vaartuig gezonken? Wij halen uw schip met behulp van het juiste materiaal weer snel en vakkundig boven water. Wacht niet te lang met het laten bergen van uw boot! 

  • Meer informatie
Offshore services

Wij staan 24/7 klaar om de offshore industrie van dienst te zijn. Van crew changes tot en met pakket vervoer over land & water wij regelen het. Snel en betrouwbaar!

  • Meer informatie
Workboat charters

Snel een RIB huren? Wij verhuren werkboten en RIBS van 3 tot 20 meter. Levering op locatie binnen 12 uur mogelijk! Met schipper of als bareboat alles is mogelijk.

  • Meer informatie