Workboat charters

Lima Delta B.V. heeft diverse multi inzetbare RIBs (Rigid Inflatable Boat) beschikbaar voor de verhuur. Alle boten kunnen snel geleverd worden op elke gewenste locatie, dit met bemanning of als bareboat. Door onze jaren lange ervaring met RIB's kunnen wij samen met u bepalen welke RIB het meest geschikt is voor de beoogde werkzaamheden. In onze professionele werkplaats kunnen wij de verhuur RIB's eventueel aanpassen naar wens.


Film & Camera ondersteuning

Wij bieden film- en cameraploegen regelmatig ondersteuning op het water, ook werken wij samen met diverse stuntteams. Onze RIB's zijn snel, wendbaar maar ook stabiel en internationaal inzetbaar, dit maakt de werkboten uitermate geschikt als cameraboot. Ook fungeren onze vaartuigen regelmatig als veiligheidsboot op en rond de set. De schippers van onze vaartuigen hebben dan ook veel ervaring op de set! Van het fourageren op het water, tot het uitvoeren van levensgevaarlijke stunts, wij regelen het!

 

Fast Rescue Crafts

FRC’s zijn Fast Rescue Crafts welke op zodanige wijze gebouwd zijn dat zij voldoen aan SOLAS regelementen en zijn daarom uitermate geschikt om bijvoorbeeld als man overboard boat te worden ingezet. Wij beschikken over deze boten die voldoen aan de zwaarste eisen. Wij gebruiken hier veelal voor vaartuigen van Norsafe, Palfinger, Mare safety en Alusafe. Deze boten zijn geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden onder zware omstandigheden. Boten kunnen indien gewenst binnen 24 uur waar ook in Nederland bij u worden afgeleverd.


Sleep & Hulpverlening

Problemen op het water? Uw vaartuig aan de grond? Motorproblemen? Geen nood, wij helpen u waarnodig en slepen u in overleg naar een veilige haven!

  • Meer informatie
Pechhulp op het water

Pech op het water kan uw dagje ontspanning verpesten. Geen probleem, wij bieden ervaren monteurs die vaak op locatie de problemen kunnen verhelpen! Snel en vakkundig.

  • Meer informatie
Berging & Duiken

Uw vaartuig gezonken? Wij halen uw schip met behulp van het juiste materiaal weer snel en vakkundig boven water. Wacht niet te lang met het laten bergen van uw boot! 

  • Meer informatie
Offshore services

Wij staan 24/7 klaar om de offshore industrie van dienst te zijn. Van crew changes tot en met pakket vervoer over land & water wij regelen het. Snel en betrouwbaar!

  • Meer informatie
Workboat charters

Snel een RIB huren? Wij verhuren werkboten en RIBS van 3 tot 20 meter. Levering op locatie binnen 12 uur mogelijk! Met schipper of als bareboat alles is mogelijk.

  • Meer informatie