Nieuws


Lima Delta B.V. werkt mee aan Delta Lloyd commercial!
24 september 2013
24 september 2013

Lima Delta B.V. heeft zich afgelopen weken ingezet voor de Delta Lloyd commercial De Optimist. De filmset verplaatste zich naar diverse locaties, dit om geschikte beelden te kunnen maken voor de commercial. Zo werd er onder andere vanuit het haventje van Wijdenes (Markermeer) en vanuit de haven van Almere (Gooimeer) gedraaid. Het hulpverleningsvaartuig Poseidon en de bemanning hiervan is ingezet om diverse stunts uit te voeren en te begeleiden, dit gebeurde in samenwerking met het meest gerenommeerde stuntteam van de Benelux. (de Beukelaer) Er werden ook diverse stunts op open water uitgevoerd, dit onder andere met behulp van een helikopter.
 

De making off van de commercial ''De Optimist'' staat online, deze kunt u vinden door op de onderstaande link te klikken!
 

 


Sleep & Hulpverlening

Problemen op het water? Uw vaartuig aan de grond? Motorproblemen? Geen nood, wij helpen u waarnodig en slepen u in overleg naar een veilige haven!

  • Meer informatie
Pechhulp op het water

Pech op het water kan uw dagje ontspanning verpesten. Geen probleem, wij bieden ervaren monteurs die vaak op locatie de problemen kunnen verhelpen! Snel en vakkundig.

  • Meer informatie
Berging & Duiken

Uw vaartuig gezonken? Wij halen uw schip met behulp van het juiste materiaal weer snel en vakkundig boven water. Wacht niet te lang met het laten bergen van uw boot! 

  • Meer informatie
Offshore services

Wij staan 24/7 klaar om de offshore industrie van dienst te zijn. Van crew changes tot en met pakket vervoer over land & water wij regelen het. Snel en betrouwbaar!

  • Meer informatie
Workboat charters

Snel een RIB huren? Wij verhuren werkboten en RIBS van 3 tot 20 meter. Levering op locatie binnen 12 uur mogelijk! Met schipper of als bareboat alles is mogelijk.

  • Meer informatie