Pechhulp op het water

Eén van onze activiteiten is het verlenen van pechhulp op het water. Wil de motor niet meer aanslaan? Trilt uw boot hevig? Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het verlenen van pechhulp op locatie! Onze monteurs opereren in geheel Nederland, maar vooral op en rond de wateren van het IJsselmeer, Markermeer, IJmeer en de randmeren. Onze monteurs kunnen vaak snel op locatie zijn om de storing te verhelpen, zodat u uw weg kan vervolgen! Lima Delta B.V. is erkend steunpunt van Vaarzeker. Voor pechhulp dient u lid te zijn van vaarzeker. Wij voeren tevens alle technische werkzaamheden uit aan alle merken binnenboord- en buitenboordmotoren. Kunnen wij de storing niet op locatie verhelpen, dan kunnen wij uw vaartuig naar de dichtstbijzijnde werf of haven slepen!

 


Sleep & Hulpverlening

Problemen op het water? Uw vaartuig aan de grond? Motorproblemen? Geen nood, wij helpen u waarnodig en slepen u in overleg naar een veilige haven!

  • Meer informatie
Pechhulp op het water

Pech op het water kan uw dagje ontspanning verpesten. Geen probleem, wij bieden ervaren monteurs die vaak op locatie de problemen kunnen verhelpen! Snel en vakkundig.

  • Meer informatie
Berging & Duiken

Uw vaartuig gezonken? Wij halen uw schip met behulp van het juiste materiaal weer snel en vakkundig boven water. Wacht niet te lang met het laten bergen van uw boot! 

  • Meer informatie
Offshore services

Wij staan 24/7 klaar om de offshore industrie van dienst te zijn. Van crew changes tot en met pakket vervoer over land & water wij regelen het. Snel en betrouwbaar!

  • Meer informatie
Workboat charters

Snel een RIB huren? Wij verhuren werkboten en RIBS van 3 tot 20 meter. Levering op locatie binnen 12 uur mogelijk! Met schipper of als bareboat alles is mogelijk.

  • Meer informatie