Nieuws


Lima Delta B.V. werkt mee aan Delta Lloyd commercial!

Lima Delta B.V. heeft zich afgelopen weken ingezet voor de Delta Lloyd commercial De Optimist. De filmset verplaatste zich naar diverse locaties, dit om geschikte beelden te kunnen maken voor ..

Bemanning Lima Delta B.V. traint met Offshore SAR heli!

Afgelopen zaterdag heeft bemanning van Lima Delta B.V. deelgenomen aan een oefening op het IJsselmeer. De Offshore SAR helicopter Mike Uniform en Falck Nutec Den Oever waren betrokke..

Binnenvaart Schip Amandus zinkt op markermeer

Op 12 mei 2012 ligt het snelle hulpverleningsvaartuig Odin van Lima Delta B.V. met volledige bemanning standby bij de haven van Edam. Om omstreeks 12.43 komt een Mayday binnen van de Eendracht..

Lima Delta B.V. bergt woonark!

Lima Delta B.V. heeft afgelopen weekend een woonark geborgen in de binnenhaven van Edam. De woonark was de dag ervoor gezonken door nog onbekende oorzaak. Door de goede samenwerking met hoogwo..

De THOR gaat offshore!
30 december 2011
De THOR gaat offshore!

Hulpverleningsvaartuig THOR is voor een aantal weken aan boord van een diving support vessel op de Noordzee. De THOR zal gebruikt gaan worden, als platform voor duikwerkzaamheden in de nabijheid va..

Zeiljacht Soeverein aan lagerwal

Het zeiljacht Soeverein geeft omstreeks 14.30 een noodbericht op marifoon kanaal 16. De schipper geeft aan dat hij met zijn zeiljacht aan lagerwal ligt nabij het clubhuis van de reddingsbrigad..

Zeiljacht Stormy Patrel behouden

Zeiljacht Stormy Patrel geeft op kanaal 16(VHF) een mayday met de mededeling dat zij zinkende zijn op het Markermeer. De bemanning van hulpverleningsvaartuig Odin hoort de melding en gaat direct op..

Tender Pamela V
10 juli 2011
Tender Pamela V

De bemanning van hulpverleningsvaartuig THOR, vind in nood verkerende tender bemanning door spiegeltje! De THOR net klaar met een geslaagde hulpverleningsactie nabij Lelystad, terug varend naar haa..

Sleep & Hulpverlening

Problemen op het water? Uw vaartuig aan de grond? Motorproblemen? Geen nood, wij helpen u waarnodig en slepen u in overleg naar een veilige haven!

  • Meer informatie
Pechhulp op het water

Pech op het water kan uw dagje ontspanning verpesten. Geen probleem, wij bieden ervaren monteurs die vaak op locatie de problemen kunnen verhelpen! Snel en vakkundig.

  • Meer informatie
Berging & Duiken

Uw vaartuig gezonken? Wij halen uw schip met behulp van het juiste materiaal weer snel en vakkundig boven water. Wacht niet te lang met het laten bergen van uw boot! 

  • Meer informatie
Offshore services

Wij staan 24/7 klaar om de offshore industrie van dienst te zijn. Van crew changes tot en met pakket vervoer over land & water wij regelen het. Snel en betrouwbaar!

  • Meer informatie
Workboat charters

Snel een RIB huren? Wij verhuren werkboten en RIBS van 3 tot 20 meter. Levering op locatie binnen 12 uur mogelijk! Met schipper of als bareboat alles is mogelijk.

  • Meer informatie