Nieuws


De THOR gaat offshore!
30 december 2011
30 december 2011
30 december 2011

Hulpverleningsvaartuig THOR is voor een aantal weken aan boord van een diving support vessel op de Noordzee. De THOR zal gebruikt gaan worden, als platform voor duikwerkzaamheden in de nabijheid van diverse olie/gas platforms. Wist u dat de THOR zeer geschikt is voor diverse werkzaamheden? Zo heeft de THOR een laag vrijboord, een veilige jet aandrijving, perfecte manoeuvreerbaarheid en veel werkruimte in vergelijking met andere RIBS. Wij kunnen alle wensen voor u realiseren als het gaat om RIBS/Rubberboten. Voor meer informatie en prijzen verwijs ik u naar ons contact formulier!


Sleep & Hulpverlening

Problemen op het water? Uw vaartuig aan de grond? Motorproblemen? Geen nood, wij helpen u waarnodig en slepen u in overleg naar een veilige haven!

  • Meer informatie
Pechhulp op het water

Pech op het water kan uw dagje ontspanning verpesten. Geen probleem, wij bieden ervaren monteurs die vaak op locatie de problemen kunnen verhelpen! Snel en vakkundig.

  • Meer informatie
Berging & Duiken

Uw vaartuig gezonken? Wij halen uw schip met behulp van het juiste materiaal weer snel en vakkundig boven water. Wacht niet te lang met het laten bergen van uw boot! 

  • Meer informatie
Offshore services

Wij staan 24/7 klaar om de offshore industrie van dienst te zijn. Van crew changes tot en met pakket vervoer over land & water wij regelen het. Snel en betrouwbaar!

  • Meer informatie
Workboat charters

Snel een RIB huren? Wij verhuren werkboten en RIBS van 3 tot 20 meter. Levering op locatie binnen 12 uur mogelijk! Met schipper of als bareboat alles is mogelijk.

  • Meer informatie