Zeilboot verslepen op het IJsselmeer?

Heeft u motorproblemen met uw zeiljacht, geen paniek! Wij hebben meerdere reddingsboten en sleepboten standby op het IJsselmeer, Markermeer, IJmeer en de randmeren om u te assisteren. Wij verlenen nood- en sleephulp aan alle soorten pleziervaartuigen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en inzetbaar voor sleepdiensten. Wij helpen u probleemloos verder als u stil ligt met motorstoring, ook in overleg met bijvoorbeeld de Kustwacht.

 

Lima Delta B.V. de Reddingsmaatschappij voor het IJsselmeer en Markermeer. Snel en professioneel!

Sleep nodig op het IJsselmeer? Bel direct onze sleepservice 0652432905

 

Onze pechhulp- en reddingsboten zijn veelal op patrouille op de volgende wateren:

IJsselmeer Markermeer Gooimeer IJmeer Gouwzee Hoornsche Hop Enkhuizen Buiten IJ Oude zeug Nieuwe zeug De Kreupel Trintelhaven Lelystad haven Marker Wadden Kooizand naviduct Vrouwezand Steilebank Marken Eemmeer Hollandsche brug Muiderzand Naarden Block van kuffeler Almere Volendam Edam Hoorn Zeevang Huizen Durgerdam Uitdam Andijk Medemblik Urk Schokkerhaven Ketelmeer


Sleep & Hulpverlening

Problemen op het water? Uw vaartuig aan de grond? Motorproblemen? Geen nood, wij helpen u waarnodig en slepen u in overleg naar een veilige haven!

  • Meer informatie
Pechhulp op het water

Pech op het water kan uw dagje ontspanning verpesten. Geen probleem, wij bieden ervaren monteurs die vaak op locatie de problemen kunnen verhelpen! Snel en vakkundig.

  • Meer informatie
Berging & Duiken

Uw vaartuig gezonken? Wij halen uw schip met behulp van het juiste materiaal weer snel en vakkundig boven water. Wacht niet te lang met het laten bergen van uw boot! 

  • Meer informatie
Offshore services

Wij staan 24/7 klaar om de offshore industrie van dienst te zijn. Van crew changes tot en met pakket vervoer over land & water wij regelen het. Snel en betrouwbaar!

  • Meer informatie
Workboat charters

Snel een RIB huren? Wij verhuren werkboten en RIBS van 3 tot 20 meter. Levering op locatie binnen 12 uur mogelijk! Met schipper of als bareboat alles is mogelijk.

  • Meer informatie