Uw schip in nood?

Bent u met uw boot in nood geraakt? Ligt u met panne op het water? Geen nood wij helpen u! Wij verlenen sleephulp door middel van onze sleepservice die 24/7 standby is voor het IJsselmeer, Markermeer, Randmeren, IJmeer, Gouwzee, Hoornse Hop. Wij varen direct na uw melding uit om uw naar een veilige haven te slepen.

 

U kunt ons het snelst bereiken op 06-52432905, onze alarmcentrale is altijd bereikbaar!

 

Sleepdienst IJmeer, reddingsbrigade hoorn, sleepje nodig IJmeer, Sleepservice Almere, sleepdienst huizen, sleepdienst edam, sleepservice edam, naviduct sleepje nodig, zeiljacht slepen, boot slepen, speedboot motorstoring, sleephulp ijsselmeer ondiepte, vastgelopen bij de vuurtoren van marken, reddingsdienst marken.


Sleep & Hulpverlening

Problemen op het water? Uw vaartuig aan de grond? Motorproblemen? Geen nood, wij helpen u waarnodig en slepen u in overleg naar een veilige haven!

  • Meer informatie
Pechhulp op het water

Pech op het water kan uw dagje ontspanning verpesten. Geen probleem, wij bieden ervaren monteurs die vaak op locatie de problemen kunnen verhelpen! Snel en vakkundig.

  • Meer informatie
Berging & Duiken

Uw vaartuig gezonken? Wij halen uw schip met behulp van het juiste materiaal weer snel en vakkundig boven water. Wacht niet te lang met het laten bergen van uw boot! 

  • Meer informatie
Offshore services

Wij staan 24/7 klaar om de offshore industrie van dienst te zijn. Van crew changes tot en met pakket vervoer over land & water wij regelen het. Snel en betrouwbaar!

  • Meer informatie
Workboat charters

Snel een RIB huren? Wij verhuren werkboten en RIBS van 3 tot 20 meter. Levering op locatie binnen 12 uur mogelijk! Met schipper of als bareboat alles is mogelijk.

  • Meer informatie