Nieuws


Lima Delta B.V. bergt woonark!
2 april 2012
 2 april 2012

Lima Delta B.V. heeft afgelopen weekend een woonark geborgen in de binnenhaven van Edam. De woonark was de dag ervoor gezonken door nog onbekende oorzaak. Door de goede samenwerking met hoogwout berging is het gelukt om binnen 24 uur na het zinken van de woonark, de woonark weer drijvend te krijgen. Hulpverleningsvaartuig THOR was ook ingezet en heeft onder andere gediend als duikplatform.


Sleep & Hulpverlening

Problemen op het water? Uw vaartuig aan de grond? Motorproblemen? Geen nood, wij helpen u waarnodig en slepen u in overleg naar een veilige haven!

  • Meer informatie
Pechhulp op het water

Pech op het water kan uw dagje ontspanning verpesten. Geen probleem, wij bieden ervaren monteurs die vaak op locatie de problemen kunnen verhelpen! Snel en vakkundig.

  • Meer informatie
Berging & Duiken

Uw vaartuig gezonken? Wij halen uw schip met behulp van het juiste materiaal weer snel en vakkundig boven water. Wacht niet te lang met het laten bergen van uw boot! 

  • Meer informatie
Offshore services

Wij staan 24/7 klaar om de offshore industrie van dienst te zijn. Van crew changes tot en met pakket vervoer over land & water wij regelen het. Snel en betrouwbaar!

  • Meer informatie
Workboat charters

Snel een RIB huren? Wij verhuren werkboten en RIBS van 3 tot 20 meter. Levering op locatie binnen 12 uur mogelijk! Met schipper of als bareboat alles is mogelijk.

  • Meer informatie