Nieuws


Bemanning Lima Delta B.V. traint met Offshore SAR heli!
16 december 2012
16 december 2012

Afgelopen zaterdag heeft bemanning van Lima Delta B.V. deelgenomen aan een oefening op het IJsselmeer. De Offshore SAR helicopter Mike Uniform en Falck Nutec Den Oever waren betrokken bij deze oefening. Er werd onder andere gebruik gemaakt van liferafts, fast rescue craft's en een viskotter. Tijdens de oefening is er gefilmd met een helmcamera,

deze filmpjes zijn te bekijken via de onderstaande linkjes.

Deel 1 van 3 van een helicopter hoist (Bristow NOGEPA Offshore SAR heli) oefening gehouden met de bemanning van Lima Delta B.V.. Lokatie; Wieringervlaak. In dit filmpje is de briefing te zien, door de heli crew, aan de deelnemers. Het gebruik van de sling wordt uitgelegd, alsmede de ins en outs van de winch.

http://youtu.be/YwOshW80o0Y

 

Deel 2 van 3 In dit deel wordt door de helicopter een sleeplijn overgebracht tussen de viskotter en een Fast Rescue Craft. Deze procedure kan van belang zijn wanneer een gestrand schip zich op een lastig bereikbare plek bevindt.
http://youtu.be/HnTQzhA7e80


Deel 3 van 3 In dit filmpje is een normale hoist operatie te zien. De "slachtoffers" worden opgepikt uit een reddingsvlot, en na een kort verblijf in de heli, afgezet op een viskotter.

http://youtu.be/ZwPHe4ooIBI


Sleep & Hulpverlening

Problemen op het water? Uw vaartuig aan de grond? Motorproblemen? Geen nood, wij helpen u waarnodig en slepen u in overleg naar een veilige haven!

  • Meer informatie
Pechhulp op het water

Pech op het water kan uw dagje ontspanning verpesten. Geen probleem, wij bieden ervaren monteurs die vaak op locatie de problemen kunnen verhelpen! Snel en vakkundig.

  • Meer informatie
Berging & Duiken

Uw vaartuig gezonken? Wij halen uw schip met behulp van het juiste materiaal weer snel en vakkundig boven water. Wacht niet te lang met het laten bergen van uw boot! 

  • Meer informatie
Offshore services

Wij staan 24/7 klaar om de offshore industrie van dienst te zijn. Van crew changes tot en met pakket vervoer over land & water wij regelen het. Snel en betrouwbaar!

  • Meer informatie
Workboat charters

Snel een RIB huren? Wij verhuren werkboten en RIBS van 3 tot 20 meter. Levering op locatie binnen 12 uur mogelijk! Met schipper of als bareboat alles is mogelijk.

  • Meer informatie