Nieuws


Zeiljacht Stormy Patrel behouden
27 augustus 2011
27 augustus 2011
27 augustus 2011
27 augustus 2011

Zeiljacht Stormy Patrel geeft op kanaal 16(VHF) een mayday met de mededeling dat zij zinkende zijn op het Markermeer. De bemanning van hulpverleningsvaartuig Odin hoort de melding en gaat direct op weg naar het hulp behoefende zeiljacht. Na enkele minuten is de Odin ter plaatse, het water staat op dat moment al gevaarlijk hoog in het zeiljacht. De Odin zet snel een bergingspomp en bemanningsleden over. Ook wordt er een sleepverbinding gemaakt met de Odin omdat op dit moment de motor van het zeilljacht onder water staat en de geest geeft. De bergingspomp doet zijn werk, door het vele water in het zeiljacht is het gat moeilijk te vinden. Het lukt de bemanning van de Odin om het gat te vinden en te dichten! De Stormy Patrel wordt afgesleept door de Odin naar de haven van Edam. De schipper van het zeiljacht kan opgelucht adem halen. Door de snelle inzet is het zeiljacht behouden!


Sleep & Hulpverlening

Problemen op het water? Uw vaartuig aan de grond? Motorproblemen? Geen nood, wij helpen u waarnodig en slepen u in overleg naar een veilige haven!

  • Meer informatie
Pechhulp op het water

Pech op het water kan uw dagje ontspanning verpesten. Geen probleem, wij bieden ervaren monteurs die vaak op locatie de problemen kunnen verhelpen! Snel en vakkundig.

  • Meer informatie
Berging & Duiken

Uw vaartuig gezonken? Wij halen uw schip met behulp van het juiste materiaal weer snel en vakkundig boven water. Wacht niet te lang met het laten bergen van uw boot! 

  • Meer informatie
Offshore services

Wij staan 24/7 klaar om de offshore industrie van dienst te zijn. Van crew changes tot en met pakket vervoer over land & water wij regelen het. Snel en betrouwbaar!

  • Meer informatie
Workboat charters

Snel een RIB huren? Wij verhuren werkboten en RIBS van 3 tot 20 meter. Levering op locatie binnen 12 uur mogelijk! Met schipper of als bareboat alles is mogelijk.

  • Meer informatie